FLYGEL

Hos oss finner du en stor flygelutstilling. Instrumenter fra Bösendorfer, Schimmel, Shigeru Kawai, Kawai står klare til prøvespill. Velkommen!

BÖSENDORFER

Bösendorfer i Wien er en av verdens eldste flygelfabrikker, hvis historie går helt tilbake til 1828. Deres instrumenter står i flere av i verdens ledende konserthus, de største pianisters hjem, og kjennetegnes av en helt spesiell romantisk klang. Bösendorfers flygler er bygget uten kompromisser, og hvor hvert instrument har en byggetid på minst ett år. Aspheim flygel- og pianosenter AS er eksklusiv forhandler av Bösendorfer i Norge.

Se utvalget

SCHIMMEL

Alle flyglene fra Schimmel holder høy standard, og er produsert av dedikerte håndverkere. Modellutvalget spenner fra seriene ”International” via ”Classic” til ”Konzert”. Med den nye Konzert-serien har Schimmel løftet sine flygler opp til det aller høyeste nivået.
Lang produksjonstid, raffinerte materialvalg samt gjentatte bearbeidelser utført fra de mest erfarne teknikere bidrar til en svært moden tone og perfekt spillefølelse.

Se utvalget

SHIGERU KAWAI

Rundt 1980 bestemte Shigeru Kawai å skape et flygel i eliteklassen til mer overkommelig pris enn tilsvarende europeiske produsenter. 20 år senere kunne de med stolthet avduke instrumentene som bærer mesterens navn.
Norge , og verden for øvrig , har vist seg å være meget mottakelige for nyheten, og i dag har modellene vunnet innpass hos de mest prestisjetunge institusjoner og private hjem – med sans for kvalitet og nytenking. Omtrent 200 eksemplarer håndbygges årlig, og hvor enn de havner i verden avlegger sjefsteknikerne fra Shigeru Kawai et servicebesøk etter levering.

Se utvalget

KAWAI

Den anerkjente japanske produsenten er familiebedrift i fjerde generasjon, og firmaprofilen bærer preg av langsiktige holdninger til både utvikling og miljø. Bedriften ble den første flygel- og pianofabrikk til å motta ISO-sertifisering for sine skånsomme produksjonsmetoder. Kawai står også bak banebrytende materialforskning , og i dag kan vi beundre og glede oss over deres ekstremt presise Millennium III – mekanikker. Vi er meget stolte av å være deres representant Norge!

Se utvalget