Piano

Hos oss finner du et bredt pianoutvalg. Fra øvingsinstrumenter til fullstørrelse konsertpiano. Vi fører piano fra Schimmel, Bösendorfer og Kawai.

Bösendorfer

Bösendorfers pianomodeller klinger lik flygler. Med en produksjon på kun ca 10 instrumenter i året, betraktes disse som klodens edleste og mest sjeldne pianoer. Dette kan vi takke ekspertisen for, som vier seg like lidenskapelig til denne oppgaven som ved byggingen av konsertflygler. Dette er en unik mulighet til å sikre seg den høyt verdsatte klangen på overkommelig vis, både plassmessig og økonomisk.

Se utvalget

KAWAI

Kawai er i dag blant verdens største pianoprodusenter. Kawai flygel og piano blir i dag ofte benyttet som øvningsinstrumenter ved de forskjellige musikkinstitusjonene i Norge. De nye flygel- og pianomodellene er særdeles konkurransedyktige både i pris og kvalitet. Kawai og Shigeru Kawai benytter komposittmaterialet ABS-karbon i sine mekanikker.

Se utvalget

SCHIMMEL

Kvalitet krever tålmodighet: trevirket som benyttes i Schimmels instrumenter kan være opptil 300 år gammelt. Et tids- og kunnskapsforlangende kunsthåndverk bringer deretter materialene sammen til harmoniske og ytterst solide instrumenter.

Konzert modellene: Disse svært eksklusive eksemplarene blir langsomt og rolig til under samme tak og av samme kyndige hender som flyglene, og besitter dermed flygelets sjel og egenskaper.
Lengre produksjonstid, ytterligere raffinerte materialvalg samt gjentatte bearbeidelser av de mest erfarne teknikere bidrar til en svært moden tone og perfekt spillefølelse.

Se utvalget