FLYGEL

Velkommen til prøvespill av nye instrumenter fra Bösendorfer, Schimmel, Kawai og Shigeru Kawai, samt
et kresent utvalg renoverte flygler fra anerkjente produsenter.

BÖSENDORFER

Bösendorfer er i dag verdens eldste flygelprodusent, grunnlagt 1828 i Wien.
Deres instrumenter kjennetegnes av en helt spesiell romantisk og vokal klang, og
verdsettes av toneangivende konserthus, institusjoner og bevisste utøvere verden rundt.
Bösendorfers flygler er basert på et unikt prinsipp; hele 80 % (ikke kun klangbunn, men hele kabinettet) av instrumentet er bygget av resonnerende tremateriale fra Alpene. Dette bidrar til en særdeles rik og syngende tone som har inspirert ledende utøvere og komponister gjennom 3 århundrer.
Produsentens motto: «Der Klang, der berührt»

Se utvalget

SCHIMMEL

Alle flyglene fra Schimmel er produsert av dedikerte håndverkere, og holder svært høy kvalitet.
Modellutvalget spenner fra ”Wilhelm» via ”Classic” til ”Konzert”. Gjennom utviklingen av Konzert-serien har Schimmel det siste tiåret løftet nivået betraktelig på alle sine flygelmodeller. Lang produksjonstid, raffinerte materialvalg samt gjentatte bearbeidelser utført av de mest erfarne teknikere, bidrar til en svært moden tone og perfekt spillefølelse.
Produsentens motto: «Your Keys to Happiness»

Se utvalget

SHIGERU KAWAI

Rundt 1980 bestemte grunnleggerens sønn, Shigeru Kawai, seg for å utvikle et flygel i eliteklassen, til en mer overkommelig pris enn tilsvarende europeiske produsenter.
20 år senere kunne han med stolthet avduke instrumentene som bærer Shigerus navn.
Norge, og verden for øvrig, har vist seg å være meget mottakelig for nyheten, og i dag har modellene vunnet innpass hos prestisjetunge institusjoner, internasjonale musikkonkurranser og i private hjem.
Omtrent 200 eksemplarer håndbygges årlig på en egen avdeling hos Kawai i Japan.
Produsentens motto: «The Premier Piano of Japan»

Se utvalget

KAWAI

Den anerkjente japanske produsenten er familiebedrift i fjerde generasjon, og firmaprofilen bærer preg av langsiktige holdninger til både utvikling og miljø.
Bedriften ble den første flygel- og pianofabrikk til å motta ISO-miljøsertifisering for sine skånsomme produksjonsmetoder.
Kawai står også bak banebrytende materialforskning , og i dag kan vi beundre og glede oss over deres ekstremt presise Millennium III – mekanikker. Vi er meget stolte over å være deres representant Norge!
Produsentens motto: «The Future of the Piano»

Se utvalget